Ontzettend trots! Op mezelf!

Foto: Luelle Koop

Wauw, wat een fijne week. Wat doen complimenten toch veel met je! Een extra steuntje in de rug welke ik even heel hard nodig had. Uiteindelijk is mijn foto uit week 7 toch wel een eye opener geweest en heb ik deze week weer lekker geknald!

Voor de zoveelste keer ingezien dat slaap zoveel met lichaam en geest doet. Ik heb ondervonden dat als ik niet minimaal 7 uur slaap dat ik de volgende dagen erop meer eetbuiten heb. Niet zomaar een momentje maar heel de dag door. Mijn lijstje van vorige week moet worden uitgebreid naar 100 dingen die ik bij mezelf wil zien veranderen, dingen die me nu heel boos maken.

Commitment

Ook heel fijn om Eric van EDJ Sports weer een een paar heerlijke uitspraken te horen zeggen. “Commitment, afspraken maak je met jezelf. Je bent bezig voor jezelf en niet voor een ander! Je kunt het gezellig hebben met je sportmaatjes maar hou altijd in het vizier dat het geen invloed heeft op je prestaties.” Een hoop dingen die voor mij ook zo belangrijk zijn en waarvan ik weet dat ik daar ook in moet veranderen. Een dolletje kan, maar de trainingen moeten wel serieus blijven. Misschien moeten Kevin, Leroy, Halim en Casper toch iets strenger worden?  😉

Kadoooootjes

Een leuke avond bij Decathlon Breda afgelopen vrijdag, met het oh zo gevreesde weegmoment. Midden in de Decathlon met iedereen er om heen. Maar trots op wat ik ondanks de omstandigheden op de weegschaal zag haha. Een leuke beloning in de vorm van een cadeaukaart gesponsord door Decathlon Breda lag op ons te wachten. Hardloopschoenen en een nieuwe legging waren mijn aankopen van de avond. Een hardloopschema van Eric gaat ervoor zorgen dat ik over een tijdje een kilometer of 5 hard kan lopen.

En door..

En dan is Fase 1 van de Afvalrace afgerond. De eerste twee maanden zitten erop. Wat tof om te horen dat iedereen zo goed op weg is. Zo ontzettend trots op iedereen! Zin in fase 2, nog harder knallen, mijn levensstijl eigen maken. En daar heb ik het volste vertrouwen in! Besef me ineens dat dit de eerste postieve blog sinds weken en dat voelt goed. Iedereen die mij deze week heeft opgepept bedankt voor jullie lieve woorden en knuffels! Dit verlegen, bange meisje komt er wel;)

Luelle weegmoment
Christiaan en Luelle worden begeleid door CrossFit Zuid en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. Wil je iets betekenen voor De Afvalrace, neem dan contact op.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen