Respect en bewondering!

Super om te laten zien aan iedereen waar we ons bij Crossfit Zuid zoals mee bezig houden. Een pittige training waarbij we gelachen en geleerd hebben, maar waarbij we ook kapot zijn gegaan.
Ik ben zo ontzettend trots op mijn vriendinnetje Amber die de afgelopen jaren zo hard heeft geknokt om te zijn waar ze nu is. Wakker worden met een verlamming, niet wetend wat er aan de hand is, maar keihard revalideren, doorzetten en mentaal sterker worden heeft haar gebracht waar ze nu is. Iets meer dan 6 jaar later staat ze bij Crossfit een slee van 45 kilo naar de overkant te duwen, fietst ze 2 minuten op die vreselijke fiets en tilt ze even een zandzak van 25 kilo. Nee niet zo ‘makkelijk’ en snel als de rest maar ze doet wel! En nog zonder zeuren ook! Wat een bewondering en respect heb ik voor haar. Lieve Amber je bent een kanjer en een voorbeeld voor iedereen!

Crossfit 5 jaar

De open training was meer dan een succes! Leuk om aan de andere Afvalracers te laten zien hoe anders Crossfit te werk gaat. Natuurlijk ook heel leuk dat Colinda en Danny ook mee hebben gedaan! Weer eens wat anders dan korfballen he? 😉
Aankomend weekend bestaat Crossfit Zuid alweer 5 jaar, wil je erbij zijn? Je bent welkom van 13.00 tot 16.00 uur!

Schoonheidssalon Icha

Een leuk extraatje deze week was de beautybehandeling van José, schoonheidssalon Icha. Een uur lang helemaal in de watten gelegd, lekker gekletst en vooral genoten. Mijn god wat was ik daar aan toe. José bedankt voor dit fantastische cadeau en tot snel!
Volgende week meer over de vooruitgang die ik heb geboekt en hoe ik mij voel zo op de helft van de afvalrace!
Christiaan en Luelle worden begeleid door CrossFit Zuid en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. Wil je iets betekenen voor De Afvalrace, neem dan contact op.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen