Toon zijn hartenwens wordt vervuld

Foto: VriendenLoterij

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Toon Heijnen uit Roosendaal. Sportvereniging IRIS, waar Toon een betrokken vrijwilliger is, deed een aanvraag bij het VriendenFonds voor een rondvlucht en diner arrangement.

Willy Dircken, voorzitter sportvereniging IRIS: “Toon is al 20 jaar lid bij sportvereniging IRIS, een recreatieve sportvereniging voor (ex)hart- en diabetespatiënten. Inmiddels is Toon ook al ruim tien jaar bestuurslid. Hij is trouw aan de vereniging en is de “olie” die elke organisatie nodig heeft. Vanwege gezondheidsproblemen van zijn vrouw kunnen zij al enkele jaren minder genieten van de uitjes welke zij in het verleden regelmatig hadden. Daarom willen we nu iets voor Toon en zijn vrouw terugdoen. Dankzij het VriendenFonds kunnen we hem verrassen met een rondvlucht en een diner met zijn vrouw.”

Toon Heijnen: “De rondvlucht was geweldig. Ik ben in het dagelijks leven ook buschauffeur. Nu kon ik eens deze route vanuit de lucht bekijken. Mijn vrouw en ik hebben genoten van de dag.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen