Kroelkont Lana zoekt een baasje

Foto: Dierenopvang Arduin

Lana is een teefje geboren op 10-03-2011. Ze is wegens privé omstandigheden bij ons terechtgekomen. Ze is een super lieve en vriendelijke hond die ontzettend aanhankelijk is. Lana is dan ook een ontzettende kroelkont en een echte allemansvriend. Met katten kan ze niet overweg en met andere honden is het wisselend, ze zoekt ze niet op.

Kleine kinderen vindt ze wel heel erg leuk. Ze is kinderen vanaf 3 jaar gewend. Lana is een super vrolijke enthousiaste en speelse hond. Ze is waaks en alleen zijn is ook geen probleem voor haar.

Lana heeft G&G trainingen gehad en ze luistert ook erg goed. Op de foto kijkt ze boos, maar dat is ze beslist niet. Ze is gewend om brokjes van royal canin te eten omdat ze makkelijk allergisch is voor ander voer.

Lana heeft wat overgewicht en zoekt dan ook een baasje die flinke wandelingen met haar kan maken zodat ze weer een beetje kan afvallen. Lana is niet echt fotogeniek, we hopen dan ook dat iemand de moeite wilt nemen om langs te komen om kennis te maken met deze fantastische hond. Wanneer men met Lana een eindje gaat wandelen ben je zo verkocht door haar lief en enthousiast karakter.

Meer informatie

De openingstijden van het asiel zijn van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom wanneer u zoekende bent naar een leuke nieuwe huisgenoot.
Telefonisch zijn we bereikbaar vanaf 8.30 uur.

Weggelopen huisdieren zijn UITSLUITEND terug te halen op onze openingstijden tegen de geldende vergoedingen. Voor alle dieren die vanuit ons asiel herplaatst worden geldt een proeftijd van 2 maanden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen