Een groot succes derde editie NK Wokslee

Foto: Go-Tan NK Wokslee

De derde editie van het Go-Tan NK Wokslee was een zeer geslaagd. Meer dan zestig deelnemers stonden zondag 19 maart klaar op de piste van Skidôme Rucphen om in een slee in de vorm van een wok de berg af te racen.

Het was een fantastische en hilarische dag. Monique Smit presenteerde dit kampioenschap. De muziek, het winterse decor, de Go-Tan Wokbus met lekker eten en de fanatieke deelnemers maakten er een extra gezellig feest van. Maar waar het vooral om ging, was natuurlijk de competitie om zo snel mogelijk de berg af te glijden. Dat was nog niet zo gemakkelijk in een wok.

Snelle wok
Rond 16.15 verzamelden de eerste woksleeërs boven aan de piste. Met de wokslee boven het hoofd, wachtend op het startsein, trapten de nummers 1 tot en met 4 de eerste ronde af. De deelnemers volgden elkaar in rap tempo op, want het ging behoorlijk snel in de grote wok op echte sneeuw.

NK Wokslee kampioen 2017
Ronnie Pluimen uit Roosendaal wist dit jaar alle deelnemers te snel af te zijn en mag zichzelf ‘Nederlands Kampioen Wokslee 2017’ noemen. Naast deze eervolle titel ging hij ook naar huis met een sportieve hoofdprijs: een TomTom Adventurer Orange watch t.w.v. €289,-. Arjan Verboord uit Eindhoven en Thom Uijen uit Tiel werden nummers twee en drie. Ook zij gingen met mooie prijzen naar huis waaronder ijskarten bij IceKart Rucphen en een Thaise Grill van Tom Yang.

Extreem Outfit Award
Veel deelnemers hadden zich flink uitgedost om kans te maken op de ‘Extreem Outfit Award’ met de bijbehorende ‘luchtige’ prijs. Woksleeërs in vogelpakken, berenvellen en zelfs Pamela Anderson kwam voorbij, je kon het zo gek niet bedenken. Uiteindelijk ging Elroy Simon uit Breda alias ‘De Lakei’ er met de prijs vandoor: Skydiven bij Indoor Skydive Roosendaal.

NK Wokslee 2018
Na drie succesvolle edities worden er alweer plannen gemaakt voor het vervolg: NK Wokslee in 2018.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen