112

Drugspand aan de Gastelseweg gesloten

Foto: Danny van den Aarsen

In een woning aan de Gastelseweg werd op 16 maart jl. door de drugssquad een hennepdrogerij aangetroffen. Daarbij werd ruim 15 kilo hennep in beslag genomen.

Voor burgemeester Niederer is dit aanleiding om het drugspand gedurende drie maanden te sluiten.

In een afgetimmerde ruimte op de tweede verdieping van de woning werden met behulp van twee kachels en twee ventilatoren geoogste henneptoppen gedroogd. In totaal ging het om 15.050 gram henneptoppen. De gedwongen sluiting gaat in op 26 april 2018 en duurt tot 26 juli 2018. De eigenaar is in kennis gesteld. Burgemeester Jacques Niederer licht zijn besluit als volgt toe: ”Zoals ik al eerder heb aangegeven, treed ik hard op tegen handel in drugs en alle vormen van overlast die dat met zich meebrengt. De bewoners van
Roosendaal moeten zich veilig kunnen voelen in onze wijken en dorpen. Om die reden ga ik over tot onmiddellijke sluiting. Het gaat hier om een ernstige situatie als ik kijk naar de grote hoeveelheid softdrugs die werd aangetroffen. Samen met onze eigen drugssquad, de politie, het Openbaar Ministerie, de Belastingdienst en woningbouwverenigingen blijven we actief optreden tegen drugs en drugsoverlast.”

Meer over drugspanden

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen