112

Sluiting drugspand aan de Van Effenlaan

Foto: Gemeente Roosendaal

Een woning aan de Van Effenlaan wordt voor een half jaar gesloten. Burgemeester Jacques Niederer nam dit besluit nadat de drugssquad onlangs in het huis harddrugs aantrof. Met de sluiting van de woning benadrukt hij dat in de gemeente Roosendaal druggerelateerde activiteiten niet worden getolereerd.

De sluiting gaat in op 4 december 2018 en duurt tot op 4 juni 2019. De bewoners zijn hiervan op de hoogte gesteld. Op 7 juni jl. werden door de drugssquad harddrugs aangetroffen in een auto. Dit was reden om een nader onderzoek in te stellen. Tijdens het vervolgonderzoek werd de woning aan de Van Effenlaan doorzocht. De drugssquad stuitte daarbij op 115 mililiter GHB en 10,33 gram amfetamine.

Melden is belangrijk!

Burgemeester Jacques Niederer zegt daarover: “In de gemeente Roosendaal treden we hard op tegen drugs en alle overlastvormen die dat met zich meebrengt. Iedereen moet zich veilig kunnen voelen in onze wijken en dorpen. De hulp van onze inwoners is van groot belang. Via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000) kunnen zij anoniem een melding doen, wanneer ze ergens de lucht van hennep ruiken of vermoeden dat er ergens drugs verkocht worden. De drugssquad kan dan snel en effectief ingrijpen.” Met de gemeente Roosendaal komt u in contact via telefoonnummer 140165. De politie is bereikbaar via 0900-8844 en voor spoedgevallen belt u vanzelfsprekend 112.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen