112

Verzoek aan Roosendaal burgers om overlast te blijven melden

Foto: Renkum Nieuws

Waak over uw kinderen en zorg dat zij hier geen onderdeel van zijn. Samen met politie en het openbaar ministerie waken wij over de openbare orde en veiligheid van iedereen. Daar hebben we ook uw hulp bij nodig. Laat onze mooie stad niet weer het decor van rellen en schade worden.

Het is belangrijk dat de overlastplekken goed in kaart worden gebracht. Daarom worden inwoners gevraagd om de overlast te melden bij de politie. De politie is bereikbaar via 0900-8844 en voor spoedgevallen: 112. Het is ook mogelijk om anoniem informatie door te geven via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000, of kijk op https://roosendaal.nl/overlast-vuurwerk-melden voor contact met de vuurwerkvertrouwenspersoon.

Ongeregeldheden zondagavond 21 november

Zondagavond  rond 20.15 uur zijn er ongeregeldheden ontstaan in Roosendaal. Bij deze ongeregeldheden is onder andere brandgesticht bij basisschool de Gezellehoek. Ook werd op meerdere plaatsen zwaar vuurwerk afgestoken en hierbij is een auto in brand geraakt. De driehoek van burgemeester, openbaar ministerie en politie was daarop voorbereid en is in actie gekomen om de orde en veiligheid terug te brengen in de wijk.

In totaal zijn er inmiddels 15 aanhoudingen verricht onder meer voor het verstoren van de openbare orde.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden