Maak kennis met Wouwse Plantage op burendag

roosendaalse lijst organiseert tour de pin
roosendaalse lijst organiseert tour de pin
Foto: Roosendaalse lijst

Zaterdag 24 september organiseert de Roosendaalse Lijst de Tour de Pin door het dorp Wouwse Plantage. Tijdens deze rondleiding op burendag maken de deelnemers kennis met het dorp.

Geïnteresseerden kunnen zich zaterdagochtend tussen 9:15 en 9:30 verzamelen bij de Tolbergvijver, aan de zijde van de Bulkenaarsestraat, waarvandaan de etappe naar Wouwse Plantage zal beginnen.

Een kijkje in het dorp

Rond 10:15 zal de rondleiding starten bij het Derde Wereldbos aan de Wildertsedreef (tegenover voetbalvereniging De Rimboe). Veel aandacht zal uitgaan naar het door inwoners verbouwde dorpshuis van Wouwse Plantage “De Spil”, de nieuwe woningbouwlocaties en het Kern met Pit project.

Een Schotse tint

De Pinse Highlandgames vinden eveneens deze zaterdag plaats. Dit zijn spelen in Schotse stijl waarbij verschillende teams het tegen elkaar opnemen bij spelonderdelen als boomstam werpen, touwtrekken en hamer werpen. Na de rondleiding is iedereen van harte welkom om na een afsluitend hapje en drankje als toeschouwer te blijven bij de Pinse Highlandgames, waar ook een team van de Roosendaalse Lijst aan zal deelnemen.

Aanmelden voor de Tour de Pin

Wanneer u belangstelling heeft voor de Tour de Pin, meldt u zich dan vóór zaterdag 17 september aan bij Stijn van Looveren,[email protected] of via 06-15634673.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen