Chantal Janzen geeft startschot Kinderpostzegelactie 2016

Foto: Schoolfoto.nl

Chantal Janzen heeft vandaag de eerste kinderpostzegels besteld. Dit jaar sieren de tekeningen van Fiep Westendorp de postzegels en kaarten, ter ere van haar 100e geboortedag.

De officiële verkoop gaat morgen van start. Vanaf morgen gaan ruim 160.000 schoolkinderen op pad om de nieuwste collectie kinderpostzegels en kaarten te verkopen.

Chantal Janzen kocht de postzegels van kinderen die geholpen zijn door Kinderpostzegels. Eén van hen, de 12-jarige Chelsea, heeft met haar moeder in de vrouwenopvang gewoond. Chantal Janzen bezocht de vrouwenopvang om te zien hoe Kinderpostzegels kinderen als Chelsea helpt.

Chantal Janzen:”Ik hoop dat heel Nederland de kinderpostzegels, kaarten en andere producten gaat bestellen. Deze kinderen hebben al zoveel meegemaakt. Als ze dan in de opvang terechtkomen is het belangrijk dat ze weer gewoon kind kunnen zijn.”

Met de opbrengst van de verkoop steunt Kinderpostzegels projecten die kansen creëren voor kwetsbare kinderen in binnen- en buitenland.  In Nederland financiert Kinderpostzegels onder andere projecten om kinderen in de vrouwenopvang te helpen bij het verwerken van hun traumatische ervaringen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen