AquaDream schenkt mooi bedrag aan stichting Ankie

Foto: Ria Minkman / AquaDream

Afgelopen zaterdag heeft zwemclub AquaDream een zes uur durende marathon georganiseerd waarvan de totale opbrengst bestemd was voor Stichting Ankie.

Ankie is een meisje die helaas overleden is aan een hersentumor. Ter nagedachtenis probeert deze stichting met geschenken aan gezinnen/kinderen de ziekenhuisperiode een beetje op te vrolijken. Ankie was een bekende van sommige AquaDreamers, vandaar de keuze van dit goede doel. Om 11.00 uur doken de eerste zwemmers het water in en er werden door de verschillende teams vele kilometers afgelegd.

De sfeer was ontspannen en bovendien erg gezellig in het buitenbad van zwembad De Stok. Mede dankzij het mooie weer waren er vele toeschouwers om de zwemmers aan te moedigen. Ook was er een loterij met leuke prijzen, waardoor er nog meer geld gedoneerd kon worden.

De prijsuitreiking

Om 17.00 uur klonk het eindsignaal. Het team van Mixed Seven won met een afstand van ruim 32km de wisselbeker. Op de 2e plaats eindigde Los Guapos met ruim 29km en de 3e plaats was voor Dreamteam met 26km.

De grootste verrassing was natuurlijk het opgehaalde bedrag voor stichting Ankie. In totaal is er 753,30 euro opgehaald en overhandigd aan Shirley, die blij verrast was.

'

Reacties

article
49822
AquaDream schenkt mooi bedrag aan Stichting Ankie
Afgelopen zaterdag heeft zwemclub AquaDream een zes uur durende marathon georganiseerd waarvan de totale opbrengst
https://roosendaal.nieuws.nl/actie/49822/aquadream-schenkt-mooi-bedrag-aan-stichting-ankie/
2017-07-12T08:27:23+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/288/2017/07/12082300/AquaDream-Stichting-Ankie-2017.jpg
aquadream, de stok, marathon, Stichting Ankie, zwemmen
in actie