Help stichting De La Vie anderen te helpen

Foto: Stichting de la Vie

Stichting De La Vie is opgericht vanuit het zorgbureau De La Vie om zoveel mogelijk gezinnen in armoede, een kansrijke toekomst te bieden.

De stichting helpt en ondersteunt ook gezinnen en kinderen met een beperking of langdurige ziekte, maar ook andere gezinnen in armoede zonder een kind met beperking zijn meer dan welkom als ze hulp nodig hebben.

Ook deze kinderen mogen wel eens extra verwend en in het zonnetje gezet worden. Net als hun broertjes, zusjes en hun ouders. Daarom organiseren zij 4x per jaar speel/verwendagen voor de kinderen.

Nu zijn zij als stichting geselecteerd om mee te mogen doen met “helpnederlandvooruit”. Een initiatief van ING Nederland fonds. Iedereen die de stichting De La Vie een warm hart toedraagt, kan een handje helpen door op hen te stemmen.

“Wij hebben daarvoor wel zoveel mogelijk stemmen nodig.”, laat de stichting weten. Het enige wat jij hoeft te doen is op de link te klikken en te stemmen.! Klik hieronder om direct je stem op Stichting De La Vie uit te brengen.

Als je gestemd hebt, kan je dat onder het bericht de stichting kenbaar maken en onder de stemmers, gaan zij een mooi voedselpakket verloten

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen