Het gaat zeker goed komen in fase 3

Foto: Luelle Koop

We blikken terug op Fase 2 van de Afvalrace, een fase van avontuur en vele lessen. Ik heb het geluk mogen hebben dat ik mezelf nog meer heb mogen ontdekken en verbeteren. Inzichten die ik dankzij Leroy heb en ook daar leer ik van!

Kevin zijn woorden zijn tegen mij altijd: “Vergeet die weegschaal, je moet doen waar jij je goed bij voelt.” Als ik me weer eens te druk maak of er wel iets af is dan zijn alle lieve trainers er om mij even terug te fluiten. Deze toffe gasten hebben de laatste weken enorm met mij afgezien want wat heb ik lopen bitchen! Door bepaalde dingen niet lekker in mijn vel gezeten en dit (bijna) elke training op mijn trainingsmaatjes of trainers afgereageerd. Sorry, lieve schatten! Chris, Chantal, Wendy en Samira bedankt voor jullie luisterend oor en jullie adviezen. Toppers!

De weegschaal gaat niet zo hard meer als in het begin en dat is wel eens frustrerend! Maar dan is het weer oppakken en weer doorgaan. Daarom is zo’n voor en na foto zou fijn om af en toe even te zien. En wat een overweldigende reacties heb ik daar op gekregen! Super lief en fijn, weer een motivatie.

Variatie

Om af en toe wat te variëren probeer je wel eens nieuwe dingen uit. Zo kwam ik via Tim terecht bij Proegg. Een tussendoortje, ontbijt toetje of gecombineerd als maatijd: heerlijk! Ik eet het altijd als lunch met een beetje granola er tussendoor, ik zit er enorm snel vol van, gek he van zo’n klein potje. Wat er zo fijn is aan Proegg? Het is glutenvrij, melkvrij (lactosevrij), suikervrij en vetvrij is.  Het bevat 14 gram proteïne van ei-eiwit enkel en slechts 60 kcal per potje. Ik kan in ieder geval al niet meer zonder! De citroen en kokos zijn heerlijk, deze week de Crème brulee uitproberen. Kan mij niet voorstellen dat dit niet zal smaken.

Als vanouds

Wat kan ik tegenwoordig genieten van mijn zondagen. Vorige week gezellig bijgekletst met mijn lieve vriendinnen en hun mannen. Jessica had heerlijk gezond(!) gekookt dus ik hoefde me nergens druk om te maken. Ontzettend blij met deze lieve meiden die na meer dan 10 jaar nog steeds bij mij leven horen. Ondanks dat we elkaar niet elke week zien is het weer als vanouds als we met zijn allen bij elkaar zijn!
Afgelopen zondag samen met Chris naar de Njoya League Finals gaan kijken. Een crossfit wedstrijd waar twee buddy teams van PhysiQ/Crossfit Zuid alles moesten geven in 3 WOD’s.
Leuk om te zien waar je ooit zou kunnen staan, al moeten we daar nog kei en keihard voor trainen! De dag afgesloten met de vier toppers die uiteindelijk 10e en 13e zijn geëindigd.

Op naar fase 3, de eindstreep. Wat een enge gedachte… Maar ik weet nu al dat ik er klaar voor ben als het 8 april is. Dan kan ik het alleen, want ik heb mentaal grote stappen gemaakt dankzij Leroy maar voor mezelf! Er zijn nog dingen waar zeker aangewerkt moet worden maar dat gaat in deze twee maanden zeker goed komen!!

  • De uitnodiging voor 19 februari staat nog steeds voor de Familie Bootcamp bij Decathlon voor Breda. Klik hier om je aan te melden!

Christiaan en Luelle worden begeleid door CrossFit Zuid en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. Wil je iets betekenen voor De Afvalrace, neem dan contact op.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen