Einde van de afvalrace nadert

Foto: Luelle Koop

Nog even en het is alweer 8 april. Wat betekent dat er bijna 6 maanden van coaching voorbij zullen zijn. Drie weken geleden had ik je verteld dat ik daar bang voor ben, maar ik weet inmiddels dat ik sterk genoeg ben!

Dat ik het alleen kan weet ik zeker maar het is fijn om mensen achter je te hebben staan die je motiveren en je in de gaten houden. Mijn lieve zusje en ouders hebben een klein stukje geschreven over de afgelopen 6 maanden.

Laura: ” Lieve Luelle, ik als jou zusje ben enorm trots op jou dat je deze uitdaging aan gegaan bent! Toen je mij de foto stuurde van de vergelijking van oktober en nu schrok ik even…. zo als je toen was zo zag ik je niet, maar nu je het verschil ziet ben ik enorm trots op je!! 8 april is de finale en wat zal je daar stralen! Je mag enorm trots op je zelf zijn dat je er zo hard voor gewerkt hebt!!
De discipline die jij op opbrengt iedere dag weer daar heb ik enorm veel respect voor want zoals je weet zul je mij niet in een sportschool zien… maar ondanks dat zal ik je altijd steunen en supporten in alles wat je doet en nog wilt bereiken!! Knal de laatste maand nog even extra hard en dan zul je stralen op 8 april!!!!”

Papa en mama: “Luelle, je vroeg ons om wat op te schreven over je deelname aan de Afvalrace West Brabant. Eigenlijk hebben we er maar 1 woord voor: TROTS! We zijn zo trots op je harde werken en jouw  doorzettingsvermogen waardoor je het sporten en eten volhoudt. Daarvoor willen we de trainers en in het bijzonder Leroy bedanken!”

Ook mijn lieve vriendinnetjes van Crossfit hebben het een en ander geschreven:)

Diliana: ” Er was eens een heel bijzonder meisje haar naam is luelle in de volksmond lu en nee beste trainers geen luel ( wtf ) dat meisje heeft een wedstrijd gewonnen waarnaar haar eigen strijd kon beginnen om de overtollige kilo’s kwijt te raken maar nog belangrijker de mentale verandering. Van bitch naar lief Ups en Downs. Gelukkig voor dat meisje is ze in een sport groepje terecht gekomen met precies dezelfde dames dezelfde verhalen en tegenslagen maar toch ook dezelfde doelen. En weet je wat … Zelfs de ups en downs  het bitchen en het lief zijn voor elkaar is hetzelfde ! We knokken er keihard voor dus al onze buien pikken we van elkaar. We slepen elkaar erdoorheen iedere week weer.  Langzaam komt de eindstreep van de afval race in zicht. Zijn we dan klaar ? Absoluut niet ! Pas geleden heeft dat stoere lieve meisje het besluit gemaakt om door te gaan want zo werkt het WE DOEN HET MET ZIJN ALLEN OF WE DOEN HET NIET ! Lieve lu je bent stik goed bezig we zijn allemaal trots op je en hoe leuk is het dat we allemaal zoveel sterker zijn geworden en uiteraard knapper en slanker you go power vrouw!!”

Chantal: “We lachen,vloeken,huilen en zweten maar opgeven nooit! Doen veel leuke dingen met zun allen en houden ons doel in het vizier! Luelle je bent een topper,grote mond klein hartje…..ga door zoals je nu bezig bent en 8 april gaan we het vieren! Zet hem op lieve Lu  xx

Bernadette: Dinsdagavond, een berichtje van Luelle of ik een filmpje of stukje tekst wilde schrijven over haar (en dan met zo’n heerlijke dit kan je niet weigeren smiley erachter) Ik zie gelijk haar puss in boots ogen voor me. Een filmpje zal ik je niet aan doen, je weet hoe ik op foto’s plak, dus geen goed idee zullen we maar zeggen dat is voorbehouden aan je coach Leroy. Mijn eerste ontmoeting met Luelle hoe kan ik dit in woorden visueel maken, Een donderdagavond bij physiQ Crossfit-Zuid een slee met heeeeeel veel gewicht, een soortement van terminator erachter met een blik van ‘I will eat you alive’, en dan met geluid, ( de bond tegen vloeken mag best eens posters op komen hangen bij physiQ Crossfit- Zuid)  Die is niet zonder handschoentjes aan te pakken dacht ik nog.
Gaande weg kwam ik erachter dat die felle, recht voor zijn raap dame de strijd aangegaan was met zichzelf, en dat vergt moed, lef en discipline. Je hebt jezelf op kwetsbare momenten letterlijk en figuurlijk ‘’bloot’’ moeten gegeven, Verschuilen achter een masker kon niet meer daar prikte je coaches bij physiQ crossfit zuid en de afvalrace zo door heen. Luelle je doet mee aan de afvalrace maar voor mij doe je mee aan de getting stronger race en dan niet alleen fysiek, Je bent mentaal gegroeid en al zal er diep ergens nog wel dat verlegen, bang en onzeker dametje zitten, maar je hebt nu de handvaten om jezelf te blijven inspireren en motiveren en vooral jezelf een kick tegen die gespierde ass te geven
Het mag wel eens gezegd worden dat meedoen met de afvalrace niet zomaar een beetje gratis trainen is, nee deze deelnemers moeten er veel voor doen en laten en hebben een commitment niet alleen naar zichzelf maar ook naar de verplichtingen die er aan vast zitten. Je doet dit niet zomaar even.
8 april komt dichterbij, Je voor en na foto’s laten zien hoe hard je gewerkt en geknokt hebt om je doelen te behalen, Je hebt de gesprekken met leroy weten te overleven of was het nou andersom? Het einde bij de afvalrace is in zicht maar ik hoop bij PhysiQ crossfit-zuid nog niet. En ik wil je natuurlijk wel een keertje bij de korfbal aan komen moedigen.
Lieve Luelle blijf vooral genieten van al wat je doet en bedankt voor je sportieve vriendschap en oké vooruit ook bedankt voor de lieve woordjes die je tegen ons gilt tijdens de trainingen, hopelijk komen er nog veel trainingen samen. liefs Bernadette.”

Linda: “we leerden elkaar kennen toen we, samen met nog een paar anderen, aan dit grote avontuur begonnen. Toen nog wat onzeker over wat zou gaan komen.. maar over 1 dingen waren we het meteen eens, we waren er klaar voor of beter gezegd klaar mee! Inmiddels hebben we er heel wat trainingsuurtjes opzitten en wat een resultaat! Ik heb je leren kennen als een echte doorzetter: ‘kan niet’ is voor jou geen optie. Dan doe je er gewoon nog een schepje boven op. Respect! Bedankt ook voor je tips als minn fijne motoriek mij weer eens in de steek laat;) Lu, we gaan er nog een paar weken tegenaan en wat mij betreft gaan we daarna gewoon door samen met onze andere trainingsmaatjes! Zet ‘m op! Trots op jou.

Superheld

Natuurlijk heeft mijn lieve coach Leroy weer een prachtig filmpje ingesproken over de afgelopen maanden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen