Gaat het Luelle lukken om een 7 op die weegschaal te zien?

Foto: Luelle Koop

Voor het eerst heb ik afgelopen week uit durven spreken wat ik ooit gewogen heb. Ik zei altijd dat het niemand aanging en dat het er niet toe doet. De weegschaal doet er ook niet toe maar op mijn zwaarst besef ik me nu dat ik mij vooral schaamde. Omdat ik wist dat dit niet goed was. En ja ik vond mezelf mooi, ben dat even kwijt geweest de afgelopen maanden (je bent immers nooit tevreden) maar dat gevoel heb ik eindelijk terug!

In de spiegel kijken en trots zijn op wat ik het afgelopen halfjaar bereikt heb. Natuurlijk ben ik nog niet tevreden en moet nog hard werken om te komen waar ik wil zijn. Maar ik weet dat mij dat gaat lukken! Voor het einde van de zomer van 2017 zit ik op een gezond gewicht, ben ik nog meer verslaafd aan Crossfit en houd ik dit ook vol!

Toen mij in de zomer van 2016 inschreef voor de Afvalrace woog ik op mijn zwaarst. De weegschaal tikte de 110.7 aan. Dat getal wil ik nooit meer terug zien en daar zal ik ook alles aan doen. Het punt dat er iets moest gebeuren was eindelijk bereikt. Het telefoongesprek met Kevin van CFZ/PsysiQ was een fijn gesprek en ineens krijg ik het gevoel dat dit weleens mijn kans kon zijn. De directe klik met Leroy maakte mij nog meer enthousiast. De dag dat ik uitgekozen werd weet ik nog als de dag van gisteren. Tranen met tuiten heb ik gehuild alsof ik was gered (uiteindelijk is het ook echt zo). Op 3 oktober begon mijn nieuwe leven. Niet nieuw, anders. En wat voelt dat heerlijk!

De wilskracht en discipline die ik op kan brengen nadat ik een weekend mezelf heb laten gaan kan ik keer op keer weer terug vinden. Dankzij Leroy en onze gesprekken weet ik hoe ik op mezelf in moet praten en sterk moet zijn. Ondertussen heb ik ook geleerd en vooral gevoeld wat een suikerdip is. Wat is dat een klote gevoel en wat is het elke keer weer lastig om daar doorheen te komen. Maar hé, 6 maanden verder, 4/5 kledingmaten minder en een positieve mindset zijn het resultaat. Ik kijk uit naar 8 april, niet omdat het dan klaar is maar omdat ik samen wil zijn met mijn lieve vrienden en familie. Vol trots de verbeterde Luelle laten zien en natuurlijk te weten komen hoeveel ik nu daadwerkelijk kwijt ben. Ik ga nog 3 weken knallen om te proberen om op een mooi rond getal uit te komen;) Gaat het me lukken om een 7 op die weegschaal te zien?

  • Meld je gratis online aan voor het eindfeest op zaterdag 8 april in Ulvenhout via de Eventbrite site.

Christiaan en Luelle worden begeleid door CrossFit Zuid en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. Wil je iets betekenen voor De Afvalrace, neem dan contact op.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen