Fase 1 zit erop! Wat zijn de resultaten?

Foto: nadine

De eerste fase zit erop. De eerste negen weken zijn voorbij gevlogen. Wat is er allemaal veranderd?

 

Samenvatting fase 1
Negen weken geleden begon ik aan een strijd die me gelukkig nooit heeft doen twijfelen om op te geven. Ik ben nog steeds zo ontzettend blij dat ik deze kans heb gekregen en ik ben nog lang niet waar ik wil zijn.
Ik heb mijn leefstijl compleet veranderd. Ik sport nu veel meer en vooral mijn voedingsschema is de grootste verandering. Mentaal heeft het me nu al zoveel positiviteit opgeleverd. Ik zit veel lekkerder in mijn vel en ik durf weer meer dingen te ondernemen. De schaamte trekt langzaam weg. Ik ben blij dat ik bij PhysiQ kan sporten en dat ik altijd weer wordt uitgedaagd om het uiterste uit mezelf te halen.

 

 

Resultaten
Vorige week had ik eigenlijk al een beetje verteld over mijn resultaten. Ik vind het natuurlijk helemaal niet erg om deze te herhalen. Ik ben zo trots dat ik dit nu al heb bereikt! De stand is:

  • 13,7 kg afgevallen
  • 2 broekmaten kleiner
  • Een hoop zelfvertrouwen rijker
  • Betere conditie
  • Een goed ritme in het dagelijks leven
  • Betere nachtrust

En zo kan ik nog wel even doorgaan. Wat ik trouwens ook heel leuk vind, is dat er nu steeds vaker mensen zeggen dat je er goed uit ziet. Of mensen die vragen of ik ben afgevallen. Dat geeft me echt enorm veel motivatie om door te blijven gaan.

 

Uitdaging
De uitdaging voor deze maand is dat ik probeer om zo min mogelijk te snoepen. Sinterklaas heb ik gelukkig al overleefd, ik heb geen pepernoot op. Gezelligheid hoeft niet altijd samen te gaan met eten en drinken, die gedachte moet ik in mijn achterhoofd houden. Het zou wel leuk zijn om 2018 te beginnen terwijl ik de eerste 15 kg al kwijt ben, dan moet er de komende weken nog wel wat af, maar dat gaat me zeker lukken.

 

Monique en Nadine worden begeleid door PhysiQ Fitness en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. De Afvalrace West-Brabant is te volgen via Facebook en nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen