2018 word een geweldig jaar!

1 januari 2018
1 januari 2018
Foto: Monique Thielen

Allereerst voor iedereen de beste wensen voor 2018, dat we er met elkaar maar een fantastisch jaar van mogen maken. Ik ga er voor om 2018 fit en vitaal af te sluiten.

Doel voor 2018/2019

Ik heb voor mezelf een leuk spaardoel gesteld waar ik een ander doel mee motiveer. Een van mijn wensen/doelen is om in de achtbaan te passen. Nu ga ik iedere week een bedrag uit een cirkel sparen zodat ik aan het eind van het jaar genoeg gespaard heb om met mijn gezin naar Euro Disney te gaan en dat is het wel de bedoeling dat ik ook overal waar ik in wil in pas.

 

Stand van zaken in 2018

ik had op 3 januari een afspraak bij de dokter voor mijn weeg en bloeddruk meet moment, ik was heel erg benieuwd zou ik in deze korte tijd mijn bloedruk nog verder omlaag hebben gekregen.

9 oktober                    152                    165/105

23 november             147,5                 151/90

3 januari                      144                    144/90

resultaat na 12 weken min 8 kilo en bloeddruk met 21/15 gezakt, ik ben heel erg tevreden met dit resultaat en ga voor meer mooie resultaten in 2018.

Sporten in 2018

Deze week voor het eerst twee avonden achter elkaar gesport, en ook twee avonden vroeg op bed gelegen, het sporten vraagt dan zoveel dat ik echt kapot ben, ik had geen zin meer om te eten, ik wilde gewoon liggen. Nou ja en ik vind luisteren naar mijn lijf wel erg belangrijk dus dat heb ik dan ook maar gedaan. Het heeft wel geholpen want ’s morgens stond ik beide keren weer fris en fruitig op en had zin in de nieuwe dag. Vanaf volgende week ga ik op maandag met de groepsles mee doen en dan nog een moment met Christiaan sporten, verder wil ik ook wat meer gaan wandelen want dat doe ik echt nog te weinig.

Hieronder een filmpje van een momentje van afzien van afgelopen donderdag, ik had er al een aantal trapjes opzitten.

Monique en Nadine worden begeleid door PhysiQ Fitness en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. De Afvalrace West-Brabant is te volgen via Facebook en nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen