15 kilo eraf, op naar fase 3

Ja dat was me weer een week, deze week eindigde de eet challenge en nu is het even zoeken naar welke gewoontes blijf ik houden en welke wil ik veranderen, zodat er iets ontstaat wat ik langere tijd vol kan houden.

De mijlpaal van de 15 kilo bereikt, erg trots op mezelf, maar niet alleen het gewicht, bewegen gaat me nu al zoveel makkelijker af en ik ben er nog lang niet hoor dat weet ik ook heel erg goed, maar de trap op of wandelen of in huis van alles doen gaat me zoveel makkelijker af als eerst. Op naar de laatste fase van de afvalrace.

Het geen waar ik nu last van heb is als ik ’s avonds op de bank ga zitten echt even in rust of als ik op bed ga liggen dan heb ik het ineens heel erg koud en het duurt heel lang, veel langer als vroeger voordat ik warm ben. Ik neem het nu even voor lief en zal op den duur even kijken wat ik daar nog aan kan doen, want het heeft volgens mij echt met gewichtsverlies en verbruik van energie te maken.

Dan nog even waar ik het in het filmpje over had, zaterdag 24 februari van 13.00 – 15.00 is er een family bootcamp van de afvalrace bij de Decatlon in Breda. Wij deelnemers van de afvalrace zullen daarbij aanwezig zijn, kom jij ook?

 

Monique en Nadine worden begeleid door PhysiQ Fitness en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. De Afvalrace West-Brabant is te volgen via Facebook en nieuwsbrief.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden