Nog vier weken te gaan…

Foto:

Het einde is in zicht. De 180 dagen afvalrace zijn bijna voorbij. Nog vier weken knallen en dan op naar de finale.

Sport
Het sporten bij PhysiQ is heel leuk. De trainingen zijn afwisselend en we gebruiken veel verschillende materialen zoals zandzakken, slee met gewichten en kettlebells. Ik ga altijd tot het uiterste en ben helemaal kapot aan het einde van de training. Sommige oefeningen pas ik aan vanwege mijn stuitje. Soms wil ik dan teveel en merk ik door de medicatie niet dat ik over mijn grens ben gegaan, maar in principe kan ik alles meedoen. Door bij te houden welke gewichten je hebt gebruikt of hoelang je een oefening kan volhouden kun je steeds een stapje zwaarder gaan. Dat maakt het ook leuk en motiverend, je wilt tenslotte steeds beter worden.

Bij de handbal merk ik ook dat alles me steeds makkelijker afgaat. Het is niet te vergelijken met crossfit. Dit is een teamsport waarin je het echt samen moet doen. Het is een hele andere manier van inspannen met veel rennen/sprinten, springen en natuurlijk proberen te scoren. We staan al het hele seizoen op de eerste plek en hopen in april kampioen te worden. Mijn uithoudingsvermogen is het afgelopen seizoen heel erg verbeterd, en dankzij de trainingen bij PhysiQ heb ik veel aan kracht kunnen werken.

Sprongschot tijdens handbaltraining

 

Tijd voor mezelf
Nu ik steeds beter in mijn vel zit, neem ik ook veel meer tijd voor mezelf. Ik merk ook dat ik dat wel echt heb gemist. Nu ga ik lekker shoppen, naar de kapper en schoonheidsspecialiste en geniet ik daar enorm van. Voorheen waren alleen mijn man en kinderen belangrijk om te voorzien van mooie kleding (in mijn ogen). Ik ben veel vrolijker als ik mezelf ook wat gun, en ik kan het mooi gebruiken als beloning voor het afvallen. Elke keer een klein doel stellen, bijvoorbeeld na een paar kilo. Dan kan ik mezelf daar goed voor motiveren!

Bij de kapper!

 

Finale
Op vrijdagavond 6 april is de finale. Mocht je tijd en zin hebben om te komen kun je je hiervoor gratis aanmelden.

Monique en Nadine worden begeleid door PhysiQ Fitness en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. De Afvalrace West-Brabant is te volgen via Facebook en nieuwsbrief.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden