Een leuke verrassing bij LEF!

Foto:

Nog twee weken te gaan. Het wordt nu al echt aftellen!

Veranderingen
In het afgelopen half jaar is er ontzettend veel veranderd. Zowel fysiek als mentaal. Waar ik voorheen dacht dat alleen het fysieke gedeelte ertoe deed, merk ik nu dat ik misschien nog wel meer tevreden ben met het mentale gedeelte. Natuurlijk hangt dat wel samen, want als ik niet was afgevallen had ik nog steeds niet goed in mijn vel gezeten. Maar de druk om die -30 kilo te halen werd wel steeds minder belangrijk als ik keek naar hoe goed ik in mijn vel zat.

Ik sta nu echt heel positief in het leven en voel me heel gelukkig. Dat ik dan een paar kilo minder ben afgevallen dan ik had gehoopt maakt me nu echt niet meer uit. Ik heb tenslotte vanaf oktober maar 1x per week gesport bij PhysiQ, dus ik had het makkelijk kunnen halen als ik niet mijn stuitje had gebroken.
Ik zit lekker in mijn vel en heb de motivatie om na de afvalrace door te blijven gaan om nog meer af te vallen.

Nadine en Rosanne geslaagd bij LEF Lifestyle & Fashion!

 

Shoppen
Afgelopen week werden we gevraagd of we vrijdagavond vrij wilden houden. Eigenlijk moest het een verrassing blijven wat we gingen doen, maar omdat ik eigenlijk niet kon werd het toch verklapt. We mochten onze outfit gaan shoppen, daar moest ik natuurlijk ook bij zijn! Gisteren moesten we om 18.30 in Roosendaal verzamelen. Ik wist niet naar welke winkel we zouden gaan dus ik was heel erg benieuwd. Rosanne, Monique, Luelle en Christiaan waren er ook bij.
We mochten onze outfit uitkiezen bij LEF Lifestyle & Fashion. Een hele leuke en hippe winkel met een ruim assortiment. Gelukkig had ik mijn zusje meegenomen, die weet hoe verschrikkelijk ik shoppen en passen vind. Uiteindelijk heb ik dankzij haar een superleuke outfit gevonden! Wat het is blijft nog even geheim en zullen jullie zien tijdens de finale.

Je kunt nog steeds een (gratis) kaartje kopen door je aan te melden op de Facebookpagina van de afvalrace.

Monique en Nadine worden begeleid door PhysiQ Fitness en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. De Afvalrace West-Brabant is te volgen via Facebook en nieuwsbrief.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden