De Finaledag: de kers op de taart

groepsfoto bij Shoots & More Breda
Foto: shoots and more

Toen was de dag daar, de finaledag, vol verrassingen, verwennerij, leuke mensen en toch wel de kers op de taart van de afgelopen 6 maanden.

Mijn laatste blog

Of misschien toch niet, sowieso ga ik door met een blog schrijven, het schrijven doet me goed, motiveert me en helpt me reflecteren. Nu is het zo dat er vanuit roosendaal nieuws is gezegd dat ik dit platform nog wel mag gebruiken om te bloggen, dus 1 keer per maand ga ik een blog schrijven hier op roosendaal.nieuws.nl over mijn  verdere ontwikkelingen en hobbels en bobbels. Verder zal ik mijn volgers van mijn DikDoen pagina op de hoogte houden van mijn vorderingen en dat wat me bezig houd, dus als je me daar nog niet volgt en je zou het leuk vinden, kun je op de link drukken.

Tussen resultaat, eindresultaat van de afvalrace

  • – 20 kilo
  • van een ongezonde naar een acceptabele bloeddruk (naar binnenkort een gezonde bloeddruk)
  • bewuste keuzes maken over eten en bewegen
  • fitter
  • flexibeler
  • energieker
  • sporten leuk gaan vinden
  • het heeft mijn netwerk aan mensen vergroot (bij het sporten, mijn volgers, mijn trainers, medekandidaten enz..)
  • kan al makkelijker meedoen ipv aan de kant te zitten

Nou al met al heeft het me tot nu toe al veel dichter bij mijn doelen gebracht en zijn sommige doelen al gedeeltelijk behaald, ik zeg TOP resultaat in deze 6 maanden.

De finale dag

’s morgens werd ik opgehaald door Christiaan, die was de hele dag onze chauffeur. Eerste stop was kapper en visagie, nou ja mij haar is niet zo veel aan te doen, maar ik ben mooi in de make-up gezet door headline hair and make-up. Daarna zijn we samengekomen met een aantal andere deelnemers en hebben we heerlijk buiten op het terras geluncht. Volgende stop was de fotograaf, we hadden een fotoshoot bij Shoots & More Breda, waar we een mooie foto van onszelf hebben gekregen en de groepsfoto bovenaan deze blog. Toen was het feest nog niet voorbij, na even op een terrasje wat gedronken te hebben gingen we naar de feestlocatie daar stond een buffet op ons te wachten en hebben we heerlijk gegeten, waarna iedereen op het podium werd gehaald en de trainer iets over je vertelde. De muziek en de apparatuur werd geregeld door JG Sound and Vision. Top avond gehad, het was ook erg leuk om alle andere kandidaten te ontmoeten, tussen ons allemaal is misschien wel iets te weinig contact geweest, maar dat gaan we goed maken, we hebben nu een app groep aangemaakt en willen nog wel wat afspreken met elkaar.

Ik wil nog wel de Curvy By Rian uit halsteren bedanken voor mijn mooie jurk voor de fotoshoot

foto gemaakt door Shoots and More Breda, jurk van Curvy by Rian uit Halsteren

 

Ik wil ook Anita van XL-damesmode uit Roosendaal bedanken voor mijn schitterende finale outfit.

Mijn finale feestoutfit van XL-damesmode

 

Bedankt voor deze kans PhysiQ

Last but zeker not least wil ik PhysiQ Fitness nou ja de mensen achter de naam Leroy, Kevin en Halim, heel erg bedanken voor deze kans, maar zeker ook voor de coaching en training, jullie hebben mij de kans gegeven om het bewegen en mijn voeding te integreren op mijn manier. Rustig aan beginnen maar me zeker stimuleren om een stapje meer te zetten. Daar hoort Christiaan natuurlijk ook bij, hij als oud kandidaat wist wat ik doormaakte en heeft me klaargestoomd voor de groepstrainingen, hij heeft wel mijn diepste dalen meegemaakt tijdens de trainingen en me ook een schouder geboden als het nodig was. Mannen dank jullie wel en jullie zijn zeker nog niet van me af. Ik heb gelijk een jaarabonnement afgesloten en jullie gaan mij zeker twee keer per week zien bij de trainingen, die ik zo leuk ben gaan vinden en waar ik iedere keer weer ervaar dat mijn lijf veel meer kan als ik eigenlijk dacht.

Monique en Nadine worden begeleid door PhysiQ Fitness en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. De Afvalrace West-Brabant is te volgen via Facebook en nieuwsbrief.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden