Brildrager van het Jaar verkiezing

Foto: Specsavers / Het PR Bureau

Brildragers kunnen zich vanaf vandaag weer opgeven voor de 18e “Brildrager van het Jaar” verkiezing van Specsavers. De verkiezing is in het leven geroepen om te laten zien dat het dragen van een bril heel leuk is en dat je ermee kunt uitdragen wie je bent, net zoals met kleding.

Nieuw dit jaar is dat je ook samen met je brildragende familieleden mee kunt doen! Want, zo blijkt uit onderzoek, het hebben van een oogafwijking zit vaak in de genen. Specsavers roept daarom alle brildragende families van Nederland op om mee te doen aan de verkiezing. Overigens hoeft een brillenfamilie niet alleen uit ouders en kinderen te bestaan. Ook schoonfamilie, neefjes en nichtjes en opa’s en oma’s kunnen met elkaar een foto insturen. De enige voorwaarde is dat een brillenfamilie uit minimaal twee personen bestaat.

Doe mee en maak kans op mooie prijzen

Vanaf 22 mei tot en met 19 juni kunnen brildragers in de leeftijdscategorieën 16-25, 26-45, 45+ én “brillenfamilies” inschrijven. Het Nederlandse publiek mag van 29 mei tot en met 26 juni zijn stem uitbrengen op de meest favoriete brildrager en brillenfamilie. De top 5 per categorie wordt op 26 juni bekendgemaakt, waarna de professionele jury, per categorie een winnaar aanwijst.

Per categorie maak je kans op een reischeque vanaf duizend euro én twee gratis brillen. Aanmelden kan via www.brildragervanhetjaar.nl.

Dit jaar zal de jury bestaan uit:

  • Topmodel Anouk Smulders;
  • Founder van lifestyle-platform Amayzine.com May-Britt Mobach;
  • Influencer en fervent brillendraagster Saske de Schepper;
  • Winnaar van vorig jaar in de categorie 16 – 25 jaar: Mike Laakman
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen