Netwerken tijdens 450 Business Plaza

Foto: WestBrabantBusinessPlaza

In Nieuw-Vossemeer kunnen ondernemers pitchen en netwerken. In een speciaal geplaatste feesttent zal de beurs op dinsdag 13 juni plaatsvinden.

Tijdens de feestweek ter gelegenheid van 450 jaar Nieuw-Vossemeer vindt op 13 juni de ondernemers netwerkbeurs “450 Business Plaza” plaats. Deze netwerkbeurs wordt gehouden in de feesttent aan de Veerweg in Nieuw-Vossemeer van 15 00 uur tot 20.00 uur.

Bezoekers hebben gratis toegang

De beurs is een initiatief van Stichting 450 jaar Nieuw-Vossemeer in samenwerking met WestBrabant BusinessPlaza. Regionale exposanten laten u kennis maken met hun producten en diensten.

Voor de bezoekende ondernemer is er de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse pitch ronden die gehouden worden van 16.00 uur tot 17.30 uur. Ondernemers kunnen zich voor deze pitch ronden inschrijven via de website van WestBrabant BusinessPLaza.

Het regionaal ondernemersplatform heeft de ambitie de regionale economie te versterken. Via het online platform en fysieke member bijeenkomsten worden ruim 320 ondernemers uit de regio met elkaar verbonden om zaken te doen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen