Open Atelier Syrla

Foto: Atelier Syrla

Exclusieve, ambachtelijk geboetseerde sieraden, dat is waar Greet de Rooij van atelier Syrla voor staat. Van jongs af aan vindt ze het fijn om creatief bezig te zijn. “Creatief bezig zijn, is ontspannend, maakt je hoofd leeg en verrijkt de geest.”

Wat begon als hobby, is inmiddels uitgegroeid naar een eigen atelier, waar bijna wekelijks verschillende sieraden gemaakt worden. Vol passie boetseert Greet exclusieve sieraden van metaalklei. Ieder project wordt met de hand gemaakt. Ze maakt o.a. as-sieraden, trouwringen, en sieraden voor speciale gelegenheden. Daarnaast geeft Greet ook workshops aan geïnteresseerden.

Zondag 9 juli stelt ze haar Atelier open voor belangstellenden. Naast haar eigen werk heeft Greet voor deze open dag een aantal mede kunstenaars uitgenodigd. Zo kunt u hier kennismaken met Angelique van den Hout, schilderes; Nel Klijn, glasfusing; en Anneke van der laan – Mengelkamp, keramiste.

U bent welkom op de open dag op 9 juli aanstaande van 11:00 uur tot 16:00 uur. U vindt atelier Syrla aan de Koelestraat 58 te Oud Gastel. Meer informatie kunt u vinden op de website van Atelier Syrla

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen