Zomerse activiteiten boven het Brabantse land

Foto: Ritchard Bezuijen

Stel je voor, zon, een klein briesje, een prachtig groen grasveld en kleurrijke parachutes in de lucht. Dat is precies het Summer Camp van Skydive ENPC. Dit evenement wordt georganiseerd voor alle parachutisten van de vereniging en daarbuiten. Nederlands oudste parachute vereniging organiseert voor de tweede keer de Summer Camp op haar eigen thuisbasis, Breda International Airport.

De Summer Camp is het uitgelezen moment voor de parachutisten om veel mooie sprongen te maken. Niet alleen uit het eigen vliegtuig, maar ook uit een helikopter die een tweetal dagen te gast zal zijn op Breda Airport om zo de aanwezige parachutisten een unieke ervaring te bezorgen. Skydive ENPC is er zich van bewust dat dit leidt tot een toename in het aantal vliegbewegingen dat weekend, maar probeert vanzelfsprekend zo goed mogelijk rekening te houden met de omgeving.

Kijken of deelnemen?

Tussen 27 en 30 juli is iedereen welkom om te komen kijken naar de springactiviteiten, zowel op het vliegveld als op onze dropzone. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om zelf te springen door middel van een tandemsprong. Vastgehaakt aan de tandemmaster maak jij jouw unieke duosprong!

De parachutisten van Skydive ENPC kijken vooruit naar een fantastische spring-vierdaagse met mooi weer, veilige sprongen en veel gezelligheid! Kijk voor meer info op hun website of hun facebook pagina.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen