Zeker geen doorsnee lunchroom

Foto: LunchLokaal Noen

Het is zeker geen doorsnee lunchroom aan de Raadhuisstraat, maar eentje met een gouden randje.

“Een droom die is uitgekomen voor mij.” aldus Marielle Rozendal van LunchLokaal Noen dat vorige maand het 1-jarig bestaan vierde.

Naast Marielle, twee keukenprinsen en gekwalificeerde medewerkers bestaat het team tevens uit mensen met een verstandelijke beperking, de “Noen Kanjers” geheten. Niet alleen een gezellige huiselijke sfeer, vrolijke ontvangst door onze Noen Kanjers, maar zeker ook de kwaliteit van onze gerechten staan hoog in het vaandel bij deze lunchroom. Heerlijke streekproducten, pure smaken en verse ingrediënten zijn dan ook de basis van de lunchkaart.

LunchLokaal
Door de centrale ligging van de open keuken bieden we de gast de mogelijkheid een kijkje te nemen in het hart van het LunchLokaal. In het gebied rondom LunchLokaal Noen bevinden zich gezellige zonnige terrassen waar je kunt genieten van een (h)eerlijke lunch, een hapje een drankje, rust en ruimte. Ook kinderen kunnen zich hier veilig vermaken.Wil je genieten met je familie, vriend(inn)engroep, als bedrijf of een feestje geven, vraag naar de mogelijkheden. Het is ook een officiële trouwlocatie. “De eerste bruiloften van 2018 zitten al in de planning”, vertelt Marielle trots.

In het gebied rondom LunchLokaal Noen gaan in de nabije toekomst nog meer ontwikkelingen plaatsvinden. Hierbij zal meer ruimte ontstaan voor onder andere gezellige terrasjes en eetgelegenheden. Dit alles in een sfeer die je terug brengt naar vervlogen tijden.LunchLokaal Noen is te vinden aan de Raadhuisstraat 49 in het stadshart van Roosendaal.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen