Verantwoord snacken bij Zwembad de Stok

Foto: Zwembad de Stok

Zwembad de Stok frituurt gezond met vloeibaar frituurvet en sluit zich aan bij de succesvolle campagne Verantwoord Frituren. Met deze stap laat Zwembad de Stok zien verantwoordelijkheid te nemen voor de gezondheid van haar klanten en in te spelen op de vraag naar gezondere voeding.

Vloeibaar frituurvet is beter voor de gezondheid dan vast frituurvet omdat het veel goede onverzadigde vetzuren bevat. Deze onverzadigde vetzuren verlagen het cholesterolgehalte en het risico op hart- en vaatziekten. U kunt dus verantwoord en lekker snacken bij Zwembad de Stok. Of u komt voor een verjaardagspartijtje, zwemles of vrij zwemmen lekker eten kan bij zwembad de Stok. Naast verantwoord frituurvet bieden wij nu ook gezonde snacks aan. U kunt voor uw kind (of voor u zelf) een lekker stukje vers fruit kopen of een zakje snacktomaatjes of komkommertjes. De fruit- en groentesnacks worden bij ons geleverd door Boer, winkel van het land.

Ook verkopen wij blikjes water en pakjes water met een smaakje tegen sterk gereduceerde tarieven. Dit alles om de gezonde keus makkelijker te maken.

Tevens werken wij nauw samen met het JOGG (Jongeren Op Gezond Gewicht) en doen we mee aan het programma van Team Fit om onze gezonde standpunten ook met meer bewegen kracht bij te zetten.

Campagne Verantwoord frituren

Door middel van posters en consumentenfolders van de campagne Verantwoord Frituren in onze hal krijgen de klanten informatie over het belang van vloeibaar frituurvet en verantwoord frituren. Meer informatie over deze campagne kunt u vinden op deze site.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen