Kersteditie Vintage on Sunday

Foto: Vintage Brabant

Vintage en recycling zijn populairder dan ooit. Vintage Brabant is een unieke conceptstore en lifestyle markt te vinden aan de Havendijk 10A in Oudenbosch. Ook buiten de regio bekend onder klanten, ondernemers en handelaren. Vintage Brabant is onderdeel van de VOZ-Groep.

Eigenaresse Bianca Hubens wil op deze vraag inspelen door naast de reguliere openingsdagen – donderdag, vrijdag en zaterdag- de winkel ook op woensdagen te openen. Dagelijks van 10 tot 17 uur. Internetverkoop is explosief gestegen de laatste jaren maar mensen houden behoefte aan persoonlijk contact, rondstruinen en inspiratie op het gebied van creativiteit en lifestyle. Bij Vintage Brabant is er alle aandacht voor kleur- en stylingadvies en uiteraard is er tijdens het schatjagen een kop koffie of thee te verkrijgen. Het aanbod is enorm (600 m2!) en wisselt voortdurend, mede vanwege het store in store concept. De diverse ondernemers op het gebied van vintage, brocante, handmade en lifestyle zijn altijd op zoek naar nieuwe vondsten om in de winkel te verkopen. Naast vintage meubels en accessoires verkoopt Bianca verflijnen voor het bewerken van meubels.

“De klanten ontdekken de kwaliteit zelf en komen terug voor een pot verf…voor een nieuw project.” Er is heel veel belangstelling voor deze workshops.

Vintage Brabant heeft op 10 december een kersteditie van Vintage on Sunday. De komende weken starten de voorbereidingen om hier een bijzonder kerstfeest van te maken. Met een feestelijk aanbod van diverse items (ook nieuw!) voor een warm en sfeervol interieur. Kom op 10 december naar Oudenbosch, ontdek deze plaats en breng tegelijkertijd een bezoek aan “ Vintage Brabant”.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen