Johnny’s Burger Company naar Roosendaal

Foto: Johnny's Burger Company

Johnny’s Burger Company – dé Amerikaans georiënteerde hamburgerzaak opent maandag 29 januari stilletjes een nieuwe vestiging aan de Nieuwe Markt in Roosendaal.

De snelgroeiende franchiseformule komt aan de Nieuwe Markt 88 in het centrum van de stad met hun 20e zaak. De winkel wordt gerund door franchiseondernemer Abdel Addoukali, die ontzettend gemotiveerd is voor deze nieuwe uitdaging: “Ik ben heel erg trots dat ik mijn eigen Johnny’s Burger vestiging kan openen!”

Gratis burgers voor publiek

Wie benieuwd is naar zo’n lekkere hamburger hoeft niet lang te wachten: op zaterdag 3 februari deelt Johnny’s tussen 15.00 en 17.00 uur gratis hamburgers uit op de Nieuwe Markt. Zo kunnen de Roosendalers kennis maken met de smaakvolle “American Style” burgers die Johnny’s Burger Company in huis heeft. De beste grillchefs bereiden twee uur lang verschillende, sappige burgers, zodat iedereen wat te proeven heeft. Liefhebbers die niet tot zaterdag kunnen wachten, zijn vanaf maandag 29 januari al welkom voor take-away én delivery! De deuren zijn iedere dag van 15.00 tot 22.00 uur open. In het weekend sluit Johnny’s Burger een uurtje later.

Johnny’s Burger Company is opgericht in 2011 en is de eerste hamburger-bezorgformule van Nederland. Ze hebben vestigingen in onder andere Eindhoven, Amsterdam, Utrecht, Tilburg, Rotterdam en Nijmegen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen