Bagels & Beans is het leukste restaurant van Roosendaal

Foto: Bagel & Beans

Bagels & Beans Roosendaal is gemeentewinnaar geworden van de Leukste restaurantverkiezing. Op 5 maart horen zij of ze het leukste restaurant van Noord-Brabant of misschien wel van heel Nederland zijn.

“Wat een eer, wat blij, hoe TOF!”, laat Zora van Benten trots en blij weten in een reactie. “Vanaf 4 januari tot 11 februari kon iedereen stemmen op zijn of haar favoriete restaurant en wij zijn er als winnaar uitgekomen!”

Daarnaast zijn zij ook door als provincie winnaar hierin zijn er 10 restaurants door, maar of ze hierin een kans maken, horen zij pas bij de huldiging. Tevens hebben ze de Golden Award gewonnen met eindcijfer 9,41. Naast de gemeente titel winnen alle restaurants met minimaal 30 stemmen en een gemiddelde score van 9 of hoger een Gold Award.

Op 5 maart gaan ze naar de Award Show van de verkiezing van het leukste restaurant 2018. De prijs wordt uitgereikt door Katja Schuurman. Zangeres Maan (winnares van The Voice of Holland en bekend van het TV-programma De Beste Zangers) komt optreden en de afterparty wordt verzorgd door de DJ’s van QMusic.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen