Aldi Kalsdonk feestelijk heropend

Foto: Aldi Kalsdonk Roosendaal

Vrijdag stonden de eerste klanten al om half acht verwachtingsvol in de rij voor de feestelijke opening van de vernieuwde Aldi-vestiging in Roosendaal.

Wethouder Hans Verbraak sprak de menigte toe: “Ik ben zeer blij met deze winkel en hoop dat ook ander Aldi filialen snel overgaan op de nieuwe formule.” Samen met filiaalleider Arno van Loon opende hij officieel de winkel door het rode lint door te knippen. Vervolgens stroomden de nieuwsgierige klanten naar binnen, die direct verrast werden door de geur van versgebakken broodjes.

Klanten waren zichtbaar verrast en blij met de nieuwe indeling van de winkel. Het team werd veelvuldig gefeliciteerd. “Fantastische winkel!” werd door vele klanten gezegd. Binnen twee uur krasten 400 klanten een prijs weg: van tablets en magnetrons tot de hoofdprijs van 250 euro. Deze hoofdprijs werd al binnen anderhalf uur uitgereikt aan een vaste klant uit Roosendaal. “Dit kan toch niet waar zijn?!”, aldus een enthousiaste prijswinnares.

De hele dag bleef het een drukte van belang. De nieuwe opzet van de winkel sprak de klanten bijzonder goed aan. Vooral de brede paden, de indeling van de winkel en de vele versproducten vielen goed in de smaak. “Wat een fantastische opening! Het is ontzettend leuk om vele blije klanten te zien en positieve reacties te horen. Daar doe je het voor”, aldus de trotse filiaalleider Arno van Loon. De Foodtruck die voor de deur stond werd door de klanten drukbezocht. Daar konden heerlijke, vers klaargemaakte hapjes van Aldi-producten geproefd worden. In de week na de opening zijn er nog diverse proeverijen in de winkel.

Nadruk op verse producten In dit nieuwe filiaal ligt de nadruk op de presentatie van de vele verse producten zoals groente, fruit, brood, vlees en vis. De ‘best geteste’ producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi.

Duurzaamheid is belangrijk voor Aldi. Steeds meer duurzaam geproduceerde producten zijn in het assortiment opgenomen. Voor de klanten die geen of minder vlees eten is er de nodige keuze uit vegetarische producten. Op dit moment zijn er meer dan 60 biologische producten verkrijgbaar en ook het aantal Fairtrade-producten groeit gestaag. Aldi heeft naast huismerken ook steeds meer bekende merkartikelen in het standaardassortiment.

De verbouwde winkel aan de Philipslaan 82 beschikt over zo’n 100 gratis parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 8 uur tot 21 uur, zaterdag van 8 uur tot 20 uur en zondag van 10 uur tot 18 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen