Nieuw: Hondenkapsalon Doris in Roosendaal

Hondenkapsalon Doris in Roosendaal
Hondenkapsalon Doris in Roosendaal
Foto: Hondenkapsalon Doris

Advertorial – Begin dit jaar heb ik de deuren van mijn hondenkapsalon geopend in Roosendaal. Na een verbouwing werk ik nu in een mooie salon met een frisse uitstraling. Zowel mijn tafel als bad zijn elektrisch verstelbaar, zodat ik ook de grote honden kan trimmen. In mijn salon zijn alle rassen welkom!

Heeft uw hond lekker door de modder gerold of ruikt hij/zij niet meer zo fris? Dan kunt u kiezen voor een heerlijke wasbehandeling. Uw hond gaat lekker in bad en wordt gewassen met shampoo en conditioner. Vervolgens wordt de hond droog geföhnd en gaat naar huis met een heerlijk geurtje.

Wilt u graag dat uw hond getrimd wordt? Dan bent u bij mij uiteraard op het juiste adres. Het gewenste model kan op verschillende manieren worden verzorgd, afhankelijk van het type vacht en uw voorkeur. Een volledige behandeling is altijd inclusief wassen, föhnen , oren nakijken en indien nodig worden ook de nagels geknipt.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u mij altijd bellen. Ik ben bereikbaar van maandag t/m zaterdag en ook altijd via mijn website.

Dus is uw hond toe aan een trim- of wasbeurt? Maak dan nu een afspraak zonder lange wachttijd!
Telefoon: 06-18270931
Website: www.hondenkapsalondoris.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen