Fysiotherapie-praktijk ‘Fysio Centrum Optimaal’ is verhuisd en heeft haar deuren geopend op 1 mei 2018

Foto: Fysio Centrum Optimaal

Na bijna 10 jaar op de eerste verdieping van de Vijfhuizenberg werd het tijd voor verandering en besloot Jaap Vijfvinkel en zijn team te zoeken naar een gelijkvloers pand. De Kroevenlaan 29 werd de nieuwe locatie en na een 3 maanden durende verbouwing omgetoverd tot een hypermoderne fysiotherapie-praktijk met vijf behandelkamers, een centrale balie, wachtruimte en een volledig ingerichte oefenzaal voor revalidatie en training.

Linda Vijfvinkel is de secretaresse en het eerste aanspreekpunt van de praktijk. De praktijk is 6 dagen per week geopend; maandag, dinsdag, woensdag, donderdag van 8.00-20.00, vrijdag van 8.00-17.00 en zaterdag van 9.00-17.00.

Specialisaties en fysiotherapeuten

Naast fysiotherapie heeft dit centrum de volgende specialisaties; Manuele Therapie , Oedeemtherapie, Kinderfysiotherapie , Dry Needling ,Echoscopie , Medical Taping Concept, Medische Trainingstherapie, BPPD(duizeligheid) en Tennis- en golfarmbehandeling. De fysiotherapeuten zijn: Jaap Vijfvinkel, Bianca Pascal, Wilmiek Deijkers, Yvonne Schipper, Remon Vijfvinkel en Casper Goverde.
Dit team streeft naar een optimale zorgverlening op het gebied van klachten aan het bewegingsstelsel. Als u een afspraak wilt maken kunt u bellen naar de praktijk 0165-556239 of gewoon even binnenlopen. We zijn direct toegankelijk dat wil zeggen, dat u ook zonder verwijzing van de huisarts bij ons terecht kunt.

Vergoeding

Fysio Centrum Optimaal Vijfvinkel heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Dit houdt in dat als u aanvullend verzekerd bent, de kosten van de behandeling direct gedeclareerd worden bij uw zorgverzekeraar; U hoeft dus zelf niets te doen. Om er zeker van te zijn dat uw verzekering fysiotherapie vergoedt, kunt u uw polis raadplegen, informeren bij uw zorgverzekeraar of navraag doen bij onze secretaresse.

“Optimaal Herstel is Onze Zorg”

'

Reacties

article
55280
'Fysio Centrum Optimaal' is verhuisd
Na bijna 10 jaar op de eerste verdieping van de Vijfhuizenberg werd het tijd voor
https://roosendaal.nieuws.nl/bedrijvig/55280/fysiotherapie-praktijk-fysio-centrum-optimaal-is-verhuisd-en-deuren-geopend-op-1-mei-2018/
2018-06-12T14:16:58+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/288/2018/06/12141138/img.jpg
centrum, fysio, optimaal, vijfwinkel
in bedrijf