Twee handen op één stuur

Foto: Fiat Professional DEBA

Hoe herken je een echte professional? Bij Fiat Professional DEBA weten ze het antwoord. Natuurlijk heeft hij de ervaring en de skills om elke klus tot een perfect einde te brengen, maar hij  kiest ook bewust voor het allerbeste ‘gereedschap’. De keuze voor een nieuwe bedrijfswagen is dan ook heel belangrijk voor de pro. Want de bedrijfswagen is de partner waarmee hij elke werkdag weer op pad gaat. Het moet daarom goed voelen. Het uiterlijk van de auto moet passen bij het bedrijf en zijn persoonlijkheid. En de bedrijfswagen moet natuurlijk ook praktisch zijn en vooral betrouwbaar.

Talento: een robuust werkpaard met een laadlengte van 4,15 meter

De Fiat Talento is flexibel, een stoere verschijning en daarmee een geweldig visitekaartje voor elke ondernemer. Als professional is het eerste wat je doet de laadruimte inspecteren, zien ze bij DEBA. En het moet gezegd, die is minstens net zo indrukwekkend als het uiterlijk. De Talento verstouwt met gemaakt drie europallets en balken tot ruim vier meter schuif je er zo in. Comfort is bijna net zo belangrijk. En ook daarmee kom je met de Talento ‘ruim’ aan je trekken. Denk bijvoorbeeld aan een luxe verstelbare bestuurdersstoel met armsteun, lendesteun  en hoogteverstelling, airco en vele moderne veiligheidssystemen.

Zo’n deal die maar één keer voorbij rijdt: de Talento Pro Edition

De Fiat Talento staat nu bij Fiat Professional DEBA in de gelimiteerde Pro Edition. Deze editie kenmerkt zich door eenrijke uitrusting en dat voor een prijs waarvan de echte professional meteen weet: die is bijzonder scherp. Maar de pro wil dat natuurlijk met eigen ogen zien en zelf ervaren, zeggen ze bij DEBA. Ze zijn namelijk zelf net zo professioneel als hun klanten. En dus geven ze de ruimte om te kiezen met het hoofd en het hart.

'

Reacties

article
55566
Twee handen op één stuur
Hoe herken je een echte professional? Bij Fiat Professional DEBA weten ze het antwoord. Natuurlijk
https://roosendaal.nieuws.nl/bedrijvig/55566/twee-handen-op-stuur/
2018-06-23T10:21:34+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/288/2018/06/22171415/img1.jpg
fiat, fiat talento, professional, talento
in bedrijf