C&A in De Roselaar krijgt nieuwe look & feel

Foto: C&A

De C&A-winkel in Roosendaal ondergaat de komende weken een metamorfose en wordt voorzien van een compleet nieuwe look & feel. Nadat al in meer dan 20 winkels in het land het nieuwe winkelconcept te bewonderen is, is nu ook Roosendaal aan de beurt. Van 10 januari tot begin maart zal de winkel daarom tijdelijk gesloten zijn.

De vernieuwde winkel biedt straks een warmere en huiselijkere uitstraling door aardetinten en natuurlijke materialen. Een ruime en open indeling met bredere gangpaden, grotere pashokjes, videoschermen en mannequins die de nieuwste collecties showen, zorgen straks voor meer shop-comfort. Voor de ‘mee-shoppers’ worden loungehoeken met wifi ingericht. Deze metamorfose is in lijn met de transformatiestrategie die C&A vorig jaar heeft aangekondigd om alle C&A-winkels in Europa te moderniseren.

‘’C&A Roosendaal trekt een breed publiek vanuit de hele regio naar onze binnenstad. Gezien het succes van het nieuwe winkelconcept in andere steden, hopen we mede door de vernieuwing nog meer mensen te trekken en zo een nog grotere impuls aan de stad te geven,’’ zegt marketingdirecteur Mieke van Groningen.

Om de nieuwe look & feel te realiseren wordt C&A in Roosendaal acht weken verbouwd en zal vanaf donderdag 10 januari 2019 tijdelijk gesloten zijn. Begin maart staat de opening van de vernieuwde winkel gepland.

'

Reacties

article
58217
De C&A-winkel in Roosendaal ondergaat de komende weken een metamorfose en wordt voorzien van een
https://roosendaal.nieuws.nl/bedrijvig/58217/c-en-a-in-de-roselaar-nieuwe-look-feel/
2019-01-05T13:50:04+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/288/2019/01/05135241/CA-etalage-.jpg
in bedrijf