Prinsentuin Oudenbosch: Meer dan goed onderwijs!

Foto: Prinsentuin Oudenbosch

Zaterdag 12 januari 2019 opent Prinsentuin Oudenbosch van 10.00 tot 15.00 uur haar deuren voor groep 7/8 leerlingen van de basisscholen uit Oudenbosch en de wijde omgeving. Stap binnen op de Open Dag en ervaar de kleinschaligheid van de school, de mogelijkheden van loopbaanleren en de verschillende routes om een diploma te halen.

Loopbaanbegeleiding

Vanaf het eerste leerjaar wordt er gewerkt aan loopbaanoriëntatie. Hierdoor ontdekken de leerlingen waar ze goed in zijn, wat ze interessant vinden en welke beroepsrichting het beste bij hen past. Daar komen zij vooral achter door dingen te doen én te ervaren. Daarom beginnen ze meteen in de brugklas al met praktijklessen. Zo werken de leerlingen vanaf de start op school aan de ontwikkeling van kennis en vaardigheden. Op deze manier werkt Prinsentuin Oudenbosch samen met de leerling toe naar de keuze voor de best passende vervolgopleiding. En dat kan elke mbo-opleiding zijn!

Mogelijkheden bij Prinsentuin Oudenbosch

Leerlingen die interesse hebben in natuur, voeding, horeca of techniek, of die het leuk vinden om creatief en praktisch aan de slag te gaan, kunnen terecht bij Prinsentuin Oudenbosch.

Ontdek de mogelijkheden van Meer dan goed onderwijs en bezoek zaterdag 12 januari 2019 de Open Dag van 10.00 tot 15.00 uur.

Wil je meer informatie over onze school? Kijk dan op www.prinsentuinoudenbosch.nl

We zien je graag op onze open dag op zaterdag 12 januari 2019!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen