Indoor trampolinepark opent in Roosendaal

Foto: Optisport

Op maandag 29 april opende in Roosendaal het indoor trampolinepark Krazy Kangaroo. Een waar springparadijs voor jong & oud, professioneel en amateurs. Krazy Kangaroo is onderdeel van Optisport, de marktleider op het gebied van sport & leisure.

Naast het succesvolle indoor speelparadijs Avontura opent nu ook het indoor trampolinepark Krazy Kangaroo aan de Stok in Roosendaal. Krazy Kangaroo is voor iedereen die van een sportieve uitdaging houdt. Er komen verschillende soorten area’s zoals een: Free run area, Interactive jumping, Aeroball, Valo jump, Basketball jumping en High performance trampolines met Walk the Wall op twee niveaus. In totaal beschikt het trampolinepark over 3000m2 indoor springplezier waar de bezoekers zich kunnen uitleven.

Horeca

Na het jumpen trek gekregen? Krazy Kangaroo beschikt over een prachtige horeca met een uitgebreide kaart. Je kunt genieten van onder andere snacks en burgers. Alle gerechten worden vers bereid door het keukenteam.

Opening

Het trampolinepark opende deze week op de Stok 12. Kom jij ook snel jumpen bij Krazy Kangaroo Roosendaal?

Optisport

Optisport is specialist in de exploitatie en het beheer van zwembaden, schaatsbanen, sporthallen en multifunctionele sport- en welzijnscentra, maar ook van private voorzieningen als fitnesscentra, indoor speelparadijzen (Avontura) en trampolineparken (Krazy Kangaroo). In de bijna 350 accommodaties verspreid over 75 gemeenten brengen 2.300 Optisport medewerkers jaarlijks 17 miljoen bezoekers in beweging!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden