De Jonge 100 2019: Stem op ondernemers, idolen, visionairs van onder de 25 jaar

Foto: Young & Connected / De Jonge 100 van 2019

Een app voor doven die spraak realtime omzet in geschreven tekst, T-shirts gemaakt van plastic, een hit die afrekent met pesters en sporten op het hoogste niveau. Enkele prestaties van jongeren die geselecteerd zijn voor De Jonge 100; dé lijst van Nederlands meest veelbelovende en inspirerende jongeren tot en met 25 jaar.

Young & Connected selecteerde 100 bekende en mindere bekende jongeren die het afgelopen jaar de wereld een stukje beter, leuker of mooier maakten. De 100 jongeren zijn genomineerd in vier categorieën: Ondernemers, Idolen, Sporters en Visionairs. Per categorie wordt één winnaar gekozen. Daarnaast maakt een van de genomineerden kans op de Lenovo Award, uitgereikt door hoofdsponsor Lenovo. Ook wordt de 7Days Jongere van het Jaar Award uitgereikt voor aanstormend talent tot en met 18 jaar. Op 1 december worden de Awards uitgereikt in Amsterdam.

Lenovo Award

Met de Lenovo Award moedigt het technologiebedrijf inspirerende jongeren aan om te komen met slimme, technologische oplossingen voor zaken die ertoe doen en betekenisvolle verandering tot stand brengen. Ze vallen op doordat ze naar vooruitgang streven en niet ophouden tot de wereld een stukje beter is.

Reacties

Cookieinstellingen