Jazzy nummers en soul bij Palm Parkies

Vorige week is excuses aangeboden vanuit de organisatie van Palm Parkies over hoe het verlopen is. Het is aan Lady Linn en haar Magnificent Seven om het morrende publiek terug te winnen.

Er waren lange rijen bij de muntverkoop en bij de bar. Waar je bijvoorbeeld in Breda wel je eigen eten en drinken mee kan nemen, mag dat in Roosendaal niet. Organisatie: “Het warme weer en de grote opkomst zorgden gisteren voor een drukte die we jammer genoeg onderschat hebben. We zijn er ons van bewust dat de wachttijden en ellenlange rijen aan de bar geen pretje zijn en dit uiteraard niet de bedoeling is.”

Mochten we de afgelopen twee weken al genieten van Peter Koelewijn en Cookies & Cream, vanavond is het aan Lady Linn. De Vlaamse zangeres presenteert op Palm Parkies samen met haar Magnificent Seven haar nieuwe album ‘Keep It A Secret’. Bekijk het resterende programma van Palm Parkies.

Persoonlijk album

Lady Linn haalde voor dit vierde album vooral inspiratie uit haar persoonlijke leven. Op de nieuwe plaat veel jazzy nummers en soul. Ook haar voorliefde voor housemuziek en dance maken dit exemplaar weer anders dan de vorigen. Kortom: van levendig uptempo tot sfeervol en intiem, zonder daarbij haar oorspronkelijke jazzy popgeluid uit het oog te verliezen. Dat moet goed komen!

Info

Het optreden van Lady Linn en haar Magnificent Seven start woensdagavond rond acht uur in het Vrouwenhofpark. Kijk voor meer informatie op de website van Palm Parkies.

'

Reacties

video
38842
Vorige week is excuses aangeboden vanuit de organisatie van Palm Parkies over hoe het verlopen
https://roosendaal.nieuws.nl/cultuur/38842/lady-linn-jazzy-nummers-en-soul-bij-palm-parkies/
2016-07-27T11:02:24+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/288/2016/07/27110141/Lady_Linn_palm_parkies.png
agenda, Lady Linn, palm parkies, Vrouwenhofpark
cultuur