CultuurCompaan organiseert culturele activiteiten rondom de Kinderboekenweek

Foto: CultuurCompaan

Woensdagmiddag staat De Kring volledig in het teken van de Kinderboekenweek 2016. CultuurCompaan organiseert dan een feestelijk programma vol creatieve activiteiten rondom het thema: Oma’s en opa’s Voor altijd jong!

Wat is er te doen?

Knutselen, grimeren en een theaterworkshop zijn enkele van de georganiseerde, creatieve activiteiten. Naast deze actieve bezigheden, kun  je ook achterover leunen en luisteren naar de voorleesopa’s en -oma’s of kijken naar een theatervoorstelling van Signatuur Onbekend. In de schouwburg zal ook een kinderboekenschrijfster op bezoek komen en Boekhandel Het Verboden rijk is aanwezig met een boekenkraampje.

Het doel van CultuurCompaan is om de kinderen door middel van culturele activiteiten op onderzoek uit te laten gaan naar hoe het is om voor altijd jong te zijn en leren over de wereld waar de opa’s en oma’s van nu in leefden.

Hoe kan je deelnemen?

Kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 10 jaar zijn van harte welkom. Zij mogen deelnemen onder begeleiding van een (groot)ouder. Begeleiding van een volwassene is verplicht. De toegangsprijs is € 5,- per kind, inclusief een consumptie. Begeleiders mogen gratis deelnemen aan deze middag. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de theaterkassa van de Kring via 0165 55 55 55 of op de website.

CultuurCompaan

CultuurCompaan is een organisatie die actief wil bijdragen aan een groter en breder bereik van  culturele activiteiten onder de inwoners van de gemeente Roosendaal. Hiervoor is CultuurCompaan met name actief binnen de domeinen van het onderwijs, de vrije tijd en de sociaal-maatschappelijke markt. De organisatie brengt hiervoor vraag en aanbod samen, organiseert zelf activiteiten en programma’s en ondersteunt culturele projecten.

'

Reacties

article
41049
Kinderboekenweek in De Kring
Woensdagmiddag staat De Kring volledig in het teken van de Kinderboekenweek 2016. CultuurCompaan organiseert dan
https://roosendaal.nieuws.nl/cultuur/41049/cultuurcompaan-organiseert-culturele-activiteiten-rondom-de-kinderboekenweek/
2016-10-09T21:19:28+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/288/2016/10/09211647/cultuurcompaan-1.jpg
CultuurCompaan, De Kring, kinderboekenweek, kinderboekenweekfestijn, schouwburg, schouwburg De Kring
boeken, cultuur