Betalen voor een biertje met een tweet of like bij Burgers & Beers

Foto: Burgers & Beers

Burgers & Beers op de Markt bestaat een jaar en viert dat door hun klanten te belonen voor digitale mond-tot-mondreclame en een mannenavond.

Het restaurant is het eerste bedrijf in Roosendaal dat een digitale pop up store opent waar bezoekers kunnen betalen met social media. De actie is een bedankje aan de trouwe bezoekers. Gedurende vijf weken kan iedereen die Burgers & Beers volgt op social media kortingscoupons of een coupon voor een gratis biertje downloaden uit de pop up store, in ruil voor acties op social media. Een digitale pop up store is een tijdelijke website waar alleen met social media betaald kan worden. De kortingscodes zijn alleen te verkrijgen in ruil voor een Like op Facebook of een tweet op Twitter die na een paar weken verzillverd kan worden.

Volgers van Burgers & Beers krijgen een digitale kortingscode ter waarde van 10% toegestuurd via e-mail. Bezoekers van de pop up store kunnen ook kiezen voor een gratis biertje. De kortingscoupons kunnen ingewisseld worden voor een lunch bij Burgers & Beers.

De Gentlemen’s Beer Club opent 20 november voor het eerst haar deuren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen