The Juke Joints in Kerkzicht

Foto: The Juke Joints

Op zondagmiddag 18 december vindt in bluescafé Kerkzicht aan het Tongerloplein 4 te Roosendaal een optreden plaats van The Juke Joints.

 Zeeland’s befaamste bluesrockers The Juke Joints stomen al ruim een kwart eeuw door Europa. De band verzorgde een reeks optredens met special guests als de legendarische gitarist Jan Akkerman en pianist Gene Taylor (Fabulous Thunderbirds / Canned Heat / The Blasters). Bovendien toerde de band succesvol met de 75-jarige Chicago blues legende Eddy ‘The Chief’ Clearwater. Samen met hem en gitariste Ana Popovic werd in 2010 de cd “Going To Chicago” uitgebracht op het internationale CRS label.

Deze band is ongetwijfeld een van de succesvolste bluesbands in Nederland met hun zeer eigen mix van swing, rockabilly, rock & roll, bluesrock, Chicagoblues en zydeco! Behalve in Nederland beklommen deze vier muzikanten de afgelopen jaren podia in heel Europa en zelfs in de V.S.  Met repertoire van hun nieuwe cd “Heart On Fire” zetten ze ongetwijfeld Roosendaal in vuur en vlam!

  • Het optreden van deze bluesrock band begint zondag om 16.00 uur en is gratis toegankelijk.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden