Midzomer Bioscoop Roosendaal maakt films bekend voor openlucht bioscoop 16-17 juni

Foto: Rick Bos

Vorig jaar kwamen er ruim 1800 bezoekers af op de eerste editie van de Midzomer Bioscoop Roosendaal. In het unieke Openluchttheater Vrouwenhof werden op 3 dagen 5 films getoond op een groot scherm van bijna 30m2 dat perfect beeld geeft overdag. “Een bioscoop in de openlucht is uniek in West Brabant, dus wij verwachten dit jaar nog meer bezoekers dan in 2016” aldus de organisatie.

De films dit jaar zijn vorige week bekend gemaakt door de organisatie en er is weer gedacht aan een programmering die voor alle leeftijden geschikt is. De vrijdagmiddag wordt de film ‘Huisdiergeheimen’ vertoont die in 2016 alle records brak en als 1 van de beste animatie van dat jaar wereldwijd werd genomineerd. Dit jaar heeft de organisatie deze film pas om 15.45 uur geprogrammeerd zodat de kinderen die vrijdag tot 15.00 uur op school zitten ook kunnen gaan. De vrijdag avond is weer een ‘Ladies Night’ met de film ‘Bridget Jones baby’. Zaterdagmiddag is de familie film ‘De Grote Vriendelijke Reus’ te zien & de zaterdag avond wordt er een klassieker vertoond. Deze avond zal op het grote scherm de documentaire ‘Zij gelooft in mij’ van André Hazes getoond. Om de avond nog specialer te maken komt Nick Jefferson naar Roosendaal om als Hazes imitator een mini concert te geven voor de film.

Op de dagen dat de bioscoop draait is er op de locatie een speciaal horecaplein ingericht met diverse aanbieders zoals Lounge 8 die diverse kleine gerechten zullen presenteren. Uiteraard is er ook een bar waar men een wijntje of biertje kan krijgen. Via de website Midzomer bioscoop Roosendaal zijn kaarten te bestellen voor alle voorstellingen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden