Zomerse Zondagen in de Tongerlotuin

Foto: De Kring Roosendaal

Krings kruidentuin, Ontdek je plekje en Pimp je pop. Het zijn drie van de zes thema’s van de Zomerse Zondagen in de Tongerlotuin. De Kring organiseert vanaf 23 juli op elke zondag in de zomervakantie gratis workshops en spelletjes. Lekker picknicken en relaxen op een kleedje kan natuurlijk ook.

Altijd wat te beleven

De eerste Zomerse Zondag wordt een oud-Hollandse spelmiddag met onder andere blikgooien, mikado en mens-erger- je-niet. Op 30 juli kunnen kinderen hun eigen moestuintje maken en allerlei groenten en kruiden proeven. Op de Zomerse Zondagen die volgen zijn er glijbanen, speurtochten, waterspelletjes, een poppenkast, theaterkist en nog veel meer. Kortom, niemand hoeft zich te vervelen!

Over de Tong en de Tongerlotuin zijn iedere zondag geopend vanaf 12.00 uur. Op de zondagen vanaf 23 juli tot en met 27 augustus tussen 13.00 en 16.00 uur vinden de activiteiten van de Zomerse Zondagen plaats. De middagen zijn gratis toegankelijk voor jong en oud. Houd de website en Facebookpagina van De Kring in de gaten voor het exacte programma.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen