Feestelijke opening van Eye-Candy 16

Foto: Galerie Anita Ammerlaan

De feestelijke opening van Eye-Candy 16 vindt plaats bij Galerie Anita Ammerlaan met live muziek en een wijnproeverij. Roosendaalse wethouder Hans Verbraak zal op zondag 6 augustus om 14:15 uur de opening verrichten.

Tijdens deze expositie is het professionele werk van 9 kunstenaars te zien in de 1150m2 grote galerie aan de Markt 39 in het centrum van Roosendaal. 

Muzikale omlijsting

Professioneel gitarist Remko Willems zal samen met zijn zoon Valentijn zorgen voor een passende muzikale omlijsting tijdens de feestelijke opening. Remko is een zeer getalenteerde gitarist. Hij speelt met passie en een fenomenale techniek en beheerst vrijwel alle muziek stijlen , zowel op de akoestische als op de elektrische gitaar: Gipsy/Spaans, Latin, Jazz, Blues, Rock en ook Gipsy Jazz. Behalve muzikant is hij ook gitaarbouwer en geeft hij les bij zijn eigen muziekschool ‘de Stemming’. Valentijn houdt zich al jaren bezig met American-blues en gaat nu zelf hard aan de weg timmeren met eigen optredens. Hij heeft als ‘special guest’ in binnen- en buitenland al met zijn vader op het podium gestaan.

 Roosendaalse vinoloog en wijnhandelaar Corné Janssen zal tijdens de opening een wijnproeverij verzorgen. Hij importeert zelf wijn uit Italië, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Spanje. Deze wijnen komen van kleine wijnboeren met een lage productie en een perfecte kwaliteit, wijnen die men niet in de supermarkt tegenkomt. Corné heeft een prachtige winkel in Roosendaal in de Dr. Braberstraat.

 Kunstwerken van de volgende negen kunstenaars zijn tot en met 29 oktober te bewonderen: Carmen Milhous, Gerard van Velzen, Juul Kortekaas, Jaap Reedijk, Mark Louisse, Ghislaine van Tongeren, Marian Timmer, Caroline van der Weide en Anita Ammerlaan. De expositie biedt weer een mooie diversiteit dat uiteenloopt van schilderijen in verschillende technieken en stijlen en ruimtelijk werk.

De organisatie van expositie Eye-Candy 16 ligt in handen van kunstenaar Anita Ammerlaan en haar echtgenoot Patrick Roelofs, die samen de galerie aan de Markt 39 in Roosendaal uitbaten. De expositie is gratis te bezoeken van vrijdag tot en met zondag van 12:00 tot 17:00 uur. EYE-CANDY 16 loopt t/m zondag 29 oktober. Vrijdag 15 t/m zondag 17 september is de galerie gesloten i.v.m. een evenement in Duitsland waar Anita Ammerlaan aan deelneemt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen