Meespelen in de film “Kamer 24”?

Foto: Kamer 24

Voor de nieuwe, spannende film van Sjoerd de Bont, ‘Kamer 24’, zijn wij op zoek naar figuranten. Kamer 24 gaat over detective David Becker die een moord moet oplossen in een gekkenhuis. Naarmate het onderzoek vordert, lijkt David echter nog gekker te worden dan de patiënten.

Voor deze film met o.a. Peter Post (GTST, Süskind), Katarina Justic (ONM, Divorce), Peter Faber (Van Speijk, Ciske de Rat, Schatjes!), Pamela Teves (ONM, Wicked) en Chris Willemsen (De Ronde, Crimi Clowns), zoeken wij mensen die beschikbaar zijn op 1 september. Update: De deadline is voorbij en er is  een selectie gemaakt.

Wij draaien in Roosendaal en zijn op zoek naar mensen die deze dag willen figureren in Kamer 24. Lijkt dit jou leuk? Wij ontvangen graag voor 18 augustus jouw aanmelding. Stuur ons een recente foto van jezelf en een overzicht van jouw werkervaring. Dit mag in een CV, maar hoeft niet. Geef ons ook je leeftijd, lengte en specifieke kenmerken door. Na de deadline ontvang je van ons een mailtje of je bent geselecteerd of niet.

Helaas kunnen wij geen (reiskosten)vergoeding bieden. Wij zorgen wel voor goede catering, en je krijgt een rol in een toffe film met internationale ambitie.

 

Reacties