Beatles, voor de 3e keer op Tongerloplein

Foto: t'plein

Na het succes van de vorige jaren presenteert T’plein ook dit jaar, voor de 3e keer, op het Tongerloplein: BEATLES.

Hiermee staat hét cultuurplein van Roosendaal zaterdag 7 oktober aanstaande tussen 12.00 en 18.00 uur weer in het teken van de Fab Four met een Beatles-markt, veel live muziek en nog veel meer.

Jong en oud

De wereld van de (pop)muziek veranderde met de muziek van The Beatles uit het Engelse Liverpool. En wie denkt dat de muziek van deze legendarische groep latere generaties muziekliefhebbers niet aanspreekt, komt bedrogen uit. Want nog steeds neemt het aantal fans wereldwijd toe. Op beurzen, evenementen, als ook bij optredens van sir Paul McCartney, bestaat het publiek uit jong en oud. Kortom, de Beatles zijn nog net zo actueel, gewild en populair als in de jaren ‘60!

Beatlesmarkt

Wie op zoek is naar een oud singletje, LP, CD, DvD, dan wel muziek zoekt van de individuele Beatles of wellicht al langere tijd een bepaald boek over deze legendarische band op het verlanglijstje heeft staan, moet zeker een bezoek brengen aan de Beatlesmarkt. Diverse gespecialiseerde standhouders zijn op het Tongerloplein aanwezig.

Live muziek

Op het podium achter de St. Jan vinden v.a. 15.00 uur live optredens plaats. Zo wordt er live Beatlesmuziek gebracht door De Gildezonen, door een jongeren- en ouderenkoor o.l.v. Martine van de Kar, zijn er optredens van leerlingen van “A Different Tune” die Beatles repertoire brengen als band en wordt de ‘grande finale’ dit keer verzorgd door niemand minder dan Sebas Honing & Friends. De groep speelt o.a. een groot deel van de legendarische LP ‘Abbey Road’.

Tijden programma onder voorbehoud:

  • 15.00-16.30 uur
    • De Gildezonen
    • Martine van de Kar & koren
    • Leerlingen A Different Tune
  • 17.00-18.00 uur
    • Sebas Honing & Friends
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen