Eerste editie Dinner Sensation in De Kring

Foto: Eventiz

“Een feest voor alle zintuigen”, zo kun je Dinner Sensation het beste omschrijven. Deze fancy superfeestavond, naar keuze uitgebreid met een 8 gangen diner, strijkt voor de eerste keer neer in De Kring.

Bezoekers zullen worden meegenomen in een verhaal dat alle zintuigen beroert. Een beleving voor ogen, oren en mond. Peter Kesseler verzorgt een exclusief walking dinner omlijst met spectaculair entertainment.

De vette feestavond start vanaf 20.30 uur met een ongekende knallende openingsshow. Hierna wordt je overweldigd door de toffe band SOOPH! Met 3 top-zangeressen waarbij je los kunt gaan op nummers variërend van Justin Timberlake, Beyoncé, De Jeugd van Tegenwoordig tot aan Stevie Wonder, afgewisseld met de hippe DJ TiMM UNiTED.

Toegangskaarten voor de feestavond zijn € 15,-. Kaarten inclusief walking dinner en onbeperkt drank tijdens het diner zijn €65,-. Voor groepen zijn er speciale VIP pakketten inclusief eten, drank en cava. Heb je zin in een onvergetelijke avond? Bekijk alle mogelijkheden op de website van Dinner Sensation. We hopen u te mogen verwelkomen op 7 Oktober!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen