Optreden Tiësto op Breepark in Breda

Foto: Jordan Loyd

Tiësto staat met zijn CLUBLIFE show in de nieuwe evenementenlocatie Breepark. In oktober komt zijn nieuwe CLUBLIFE album uit en op vrijdag 22 december presenteert hij dit aan Breda!

De avond duurt van 21:00 uur tot 04:00 uur en er zullen ook verschillende support acts optreden die later bekend gemaakt worden. ‘Breda brengt het samen’, dat is de nieuwe slogan van de Gemeente Breda. En samenbrengen kan op diverse wijzen. Een van de onderdelen waar de stad Breda trots op kan zijn is haar enorme DJ talent dat wereldwijd succes heeft.

Ereburger van de stad Breda

Gemeente Breda is zelfs zo trots op Tijs Verwest, dat Tiësto afgelopen jaar benoemd is tot ereburger van de stad Breda. Om iets terug te doen voor de stad zal Tiësto op 22 december in Breda zijn. Hij doneert een bedrag aan de stad voor de hulpbehoevende medemens & verbetering van het leefklimaat en de omgeving én hij verrast de stad dus met een optreden.

Anneke Stins, commercieel directeur Breepark: ”We zijn enorm trots dat we Tiësto met zijn show mogen verwelkomen in Breepark. Als nieuwe Bredase evenementenlocatie is het heel erg gaaf dat we gelijk een internationale held als Tiësto hebben.”

Online kaartverkoop

De pre-sale voor inwoners uit West-Brabant start op vrijdag 6 oktober om 10 uur via Eventim. Vanaf maandag 16 oktober 10.00 uur is de verkoop open voor iedereen. Tickets kosten € 34,95 + € 2,98 ticket fee (toegang 18+). Inwoners uit West-Brabant kunnen door het invoeren van de cijfers van hun postcode maximaal zes kaarten per persoon bestellen via de volgende link: www.eventim.nl.

Reacties