Enerverende Blues avond in Nispen

Foto: Flip Heidinga / Easterfield

De vijfmans formatie Easterfield uit Drente is in 2011 opgericht. Zoals zo vaak na een jamsessie in de plaatselijke kroeg.

Met de combinatie van het warme en tegelijkertijd rauwe stemgeluid van de zanger, jankende en schreeuwende gitaarsolo’s met vlijmscherpe riffs, een groovende bas en strak drumwerk trakteert Easterfield het publiek op een muzikale, opzwepende en energieke show! De passie van de heren en de onbedorven sfeer op het podium schetsen wat Easterfield wil bereiken; pure, rauwe Bluesrock!

Easterfield bracht eind 2015 hun eerste single uit: Trouble. Binnen een dag stond deze single op nummer één in de blues charts van iTunes. Vorig jaar kwamen er nog drie singles uit en speelde de band op verschillende Bluesfestivals in Nederland. Eind januari van dit jaar kwam hun debuutalbum uit met de titel ‘The Honky Tonk Sessions’, refererend naar de Honk Tonk zaal van Melody waar het in 2011 allemaal begon.

Easterfield was een van de finalisten van de Dutch Blues Challenge 2017, en doet eind oktober Nispen aan. Het belooft weer een spannende en enerverende Blues avond te worden.

Line Up

  • Bram Goeree: zang
  • Ruud Goeree: gitaar
  • Olaf de Groote: gitaar
  • Maikel Tanger: drums
  • Kris Tiemens: bas
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen